martes, 13 de febrero de 2007

L'HOME LLOP

Un dia en una ciutat molt gran i bonica , va ocórrer una cosa molt important .
Tota la gent cridava i corria diguent :
- Aneu amb cura ! L’home llop s’ha escapat .
Era veritat . L’home llop s’havia escapat de la seua gàbia i anava rugint com un boig per tota la ciutat . La gent corria cap a les seues cases per amagar-se , tots estaven aterroritzats . En el carrer , l’home llop trencava tot , es menjava els arbres i els fanals, era un espectacle terrorífic . El primer ministre digué:
- Envieu l’exèrcit ?
- No podem , tenim molta por .- Digué el cap de l’exèrcit .
Cada vegada era pitjor . L’home llop estava al carrer Major . La gent des de sa casa pensava què ocorreria al final . L’home llop continuava caminant . La gent es preguntava :
- On anirà ?
Es dirigia a casa del cap de la policia . El cap de la policia estava dins de sa casa darrere del sofà . L’home llop va arribarà a casa del cap de la policia , va entravessar el jardí i tocà a la porta . El cap de la policia digué :
- Que vols home llop ?
- Puc usar el teu lavabo ? . Es que em dona vergonya fer les meues necessitats davant de tota la gent . –Li pregunta l’home llop al cap de la policia .
El cap de la policia li digué que sí . L’home llop va prometre que mai més provocaria el pànic entre la gent, i mai més va ocórrer una cosa tan greu com aquella .
Nati Adell (6e Ed. Primària - Aulari de Gilet)

No hay comentarios: